НАЙБІЛЬШИЙ
ВЛАСНИЙ СКЛАД
НАВЧАЛЬНОГО
ОБЛАДНАННЯ
В УКРАЇНІ
  • Ігровий набір для конструювання з різними способами з’єднання деталей (м'який пластик 6200 деталей)
    Ігровий набір для конструювання з різними способами з’єднання деталей (м'який пластик 6200 деталей)

    Ігровий набір для конструювання з різними способами з’єднання деталей (м'який пластик 6200 деталей)

    Артикул: ПМ6200
    У наявності


    4200,00 грн

    Конструктор має розвивати тактильні відчуття, конструкторські здібності у дітей, стимулювати розвиток інтелекту, просторової орієнтації, вивчення кольорів і поліпшення координації рухів та мілкої моторики. Конструктор має дозволяти грати окремо або в групі, розвивати творчість і уяву, навчитися рахувати, додавати і віднімати, вивчати кольори, розвивати моторику.

    Технічні характеристики:

    Кількість деталей в наборі не менше 6200 одиниць, що має дозволяти одночасно експериментувати та гратися групі до 30 дітей одночасно. Складається з однорідних елементів, що за формою схожі на шматочки пазлів з розмірами не більше 15х15мм.  Елементи мають бути м'які, гнучкі, виготовлені з пластику (м'який поліпропілен), не мають містити засувок або блокувань, що має дозволяти складати плоскі зображення та створювати просторові 3D конструкції такі як архітектурні елементи, складні транспортні засоби, космічні апарати або навіть цілі житлові комплекси тощо не обмежуючи уяву дітей лише інструкціями по шаблону.

    Склад набору:

    Кількість деталей в наборі не менше 6200 одиниць. Всі деталі мають бути м'які, гнучкі, виготовлені з м'якого пластику (LDPE  - поліпропілен низької щільності).

    - різнокольорові блоки з отвором, розміром не більше 15х15мм.

    - кольорова пластикова скриня з кришкою для зберігання набору, об'ємом не менше 7,5 л. - 1шт.

    Габаритні розміри не менше: 75х427х312 мм. 

    ПМ6200