НАЙБІЛЬШИЙ
ВЛАСНИЙ СКЛАД
НАВЧАЛЬНОГО
ОБЛАДНАННЯ
В УКРАЇНІ
  • Набір демонстраційний "Дорожні знаки"
    Набір демонстраційний "Дорожні знаки"

    Набір демонстраційний "Дорожні знаки"

    Артикул: ПК29-1
    У наявності


    11400,00 грн
    Група кількісних показників

    Наказ МОН №143 від 07.02.2020р.

    Набір призначений для занять на уроках в початковій школі. З набором можна провести безліч ігрових і навчальних занять: влаштовувати вікторини, сюжетно-рольові ігри, розучувати вірші і пісеньки про правила дорожнього руху тощо. Використовуючи набір діти розвивають зорове сприйняття, реакцію, уважність. Набір вчить звертати увагу на навколишні об'єкти. Знання основних дорожніх знаків допомагає дітям правильно поводитися на дорозі. Крім того, удосконалює мову і логічне мислення.

    Технічні характеристики:

    Набір дорожніх знаків складається з: 12 табличок з дорожніми знаками, 12 підставок, 12 тримачів, пішохідної доріжки 1,5 м (з щільної плівки). Дитячі знаки дорожнього руху мають бути великі за розміром (висота не менше 80 см) та мати можливість встановлення на підлозі. Знаки мають бути зроблені з первинного поліпропілену або деревини.

    У наборі мають бути представлені наступні дорожні знаки: 1. Велосипедна доріжка. 2. Залізничний переїзд без шлагбаума. 3. Діти. 4. Дорожні роботи. 5. Пішохідний перехід (2 шт.). 6. Пункт медичної допомоги 7. Місце зупинки автобуса. 8. В'їзд заборонено. 9. Рух на велосипедах заборонено. 10. Рух пішоходів заборонено. Крім того, в наборі маю бути три наклейки-світлофора з «палаючими» сигналами - червоним, жовтим і зеленим.

    ПК29-1

    Характеристики

    Наказ МОН
    №143 від 07.02.2020р.