НАЙБІЛЬШИЙ
ВЛАСНИЙ СКЛАД
НАВЧАЛЬНОГО
ОБЛАДНАННЯ
В УКРАЇНІ
  • Набір настільних розвивальних ігор - кубики для настільної гри з піктограмами
    Набір настільних розвивальних ігор - кубики для настільної гри з піктограмами

    Набір настільних розвивальних ігор - кубики для настільної гри з піктограмами

    Артикул: ПР710
    У наявності


    1986,00 грн

    Використовується в початкових класах загальноосвітніх навчальних закладів в якості ігрового матеріалу для навчання і розвитку логічно-структурованого оповідання різноманітних сюжетів та історій.

    Технічні характеристики:

    До набору входять дерев'яні кольорові кубики для складання історій та допоміжні сходинки для структурування оповіді, переказу історії усно. Кроки позначені для допомоги учням впорядкувати компоненти розповіді в послідовності. Включає в себе 6 сходинок з написами (підказками-послідовностями), умовного персонажа для пересування в процесі усної розповіді. Має постачатися з методичним посібником для вчителя.

    Склад:

    Кубики для складання історій: дерев’яні кубики. Габаритні розміри не менше ніж 40х40х40 мм.  - не менше ніж 18 шт. з нанесенням різноманітних малюнків для складання універсальних історій.

    Сходинки виготовлено з натурального дерева твердої породи, добре відшліфовано. Габаритні розміри не менше 250х120х120мм.        

    Методичні рекомендації відносно використання в навчальному процесі. Кожна сторона кубика має ілюстрацію з позначенням або героя, або місця, або дії. Загальна кількість ілюстрацій - 108. Зображення повинно відповідати змісту завдань в інструкції. Форма кубика повинна мати таке закруглення, яке забезпечить легке котіння по поверхні. 

    Габаритні розміри набору не менше 250х120х120мм. 

    Вага набору не менше 1,3кг.

    ПР710